Afbeeldingsresultaat voor welkom

De Petanque Federatie Vlaanderen Provincie Antwerpen heet u van harte welkom op onze vernieuwde website.

Deze site wordt op dit ogenblik opgebouwd.

Hierdoor zijn nog niet alle functionaliteiten en documenten beschikbaar.

Wij hopen u binnenkort op deze manier goed te kunnen informeren.

 

Afbeeldingsresultaat voor feest

Op zaterdag 4 april houden we onze jaarlijkse feestviering.

Dit jaar gaan we terug naar onze roots. Omdat zaal de Koekoek niet vrij was die datum houden we ons feest terug in Fort || te Wommelgem (vlak naast PK De Evers).

Plaatsen zijn echter beperkt tot 150 personen. Noteer de datum alvast in je agenda en houd de website de komende maanden in de gaten.

 Gelieve steeds de nieuwe versie van het digitale wedstrijdblad te gebruiken. Klik hier om naar de download-pagina te gaan. Afbeeldingsresultaat voor testen
Afbeeldingsresultaat voor kalender

Ondanks de zomervakantie draait onze provinciale jeugdwerking op volle toeren. Hier kan je alvast de kalender van de jeugdtrainingen voor 2020 terugvinden.

Zet de data alvast in je agenda.

Klik hier voor de kalender.

 

Binnen onze provincie zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers die PFV Antwerpen een warm hart toedragen en die een beetje van hun tijd willen spenderen aan het uitbouwen van een succesvolle provincie. We zijn op zoek naar nieuwe leden voor de provinciale raad.
Breng je graag nieuwe ideeën aan? Wil je actief meewerken voor PFV Antwerpen?

Wil je graag wat meer uitleg over deze taak of ben je geïnteresseerd, neem dan zeker contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afbeeldingsresultaat voor raadsleden